Vezető-kiválasztás

Vezetőkiválasztás

Hiszek abban, hogy minden üzleti vállalkozás sikerének a kulcsa az, hogy a megfelelő embereket alkalmazza. Ahogy Jim Collins megfogalmazta, “A legjobb emberek nélkül a legjobb elképzelések sem érnek semmit”. Olyan szakemberek kellenek, akik megértik a cég szükségleteit, a cégkultúráját, az értékeit, az ügyfelek igényeit, képesek arra, hogy meghatározzák a célok eléréséhez szükséges lépéseket, és mindent megtesznek azért, hogy sikerre vigyék a vállalatot. Ez teszi lehetővé, hogy a cég rendkívüli eredményeket érjen el.  

 

2005

2005 óta folyamatosan együttműködöm nemzetközi vállalatok, KKV-k és nemzetközi ügyvédi irodák vezetésével és HR munkatársaival annak érdekében, hogy a közép-európai régióban megtaláljam a legmegfelelőbb tehetségeket a közép- és felsővezetői nyitott pozícióikra. Főként marketing, értékesítés, pénzügy, HR, logisztika és jogi területekre keresek új munkatársakat, elsősorban média, reklám és FMCG szektorokban. Széleskörű munkaerő-piaci tapasztalattal rendelkezem és tisztában vagyok azzal, hogy milyen tapasztalatok és készségek szükségesek a különböző pozíciók betöltéséhez.

Megbízók

Vannak olyan megbízóim, akikkel több, mint tíz éve tart a közös együttműködés. A keresett pozíciók közel 90%-át betöltöm. A „lehetetlen” megbízásokat belátható időn belül teljesítem. Ismerem azokat a nehézségeket, amelyekkel a HR és hiring managerek szembesülnek a munkaerőpiacon és eltökélt vagyok abban, hogy leküzdjem őket: a szoros határidőket, a bérezés lehetséges korlátait és annak a dilemmáit, hogy hol és hogy találjam meg, és a váltásra hogyan motiváljam a legkiválóbb jelölteket.

A direkt megkeresés módszerével és saját adatbázissal dolgozom, kihasználva a jelöltekkel az évek során kialakított bizalmi kapcsolatot.

Ha szükséges, együttműködöm nemzetközileg elismert vezetőkiválasztással foglalkozó cégekkel, annak érdekében, hogy minden rendelkezésre álló lehetőséget kihasználjak, hogy megbízóimnak a legígéretesebb jelölteket mutathassam be.

Testre szabott és sikerre vivő keresési stratégiáimmal én vagyok a céged hosszú távra szóló partnere. Mérhető eredményekkel dolgozom, nem ígéretekkel!

Szolgáltatások

Karrier és Executive Coaching

Hogy jóból kiválóvá válj. Inspiráló, kreatív és gondolatébresztő beszélgetések során kiaknázhatod a benned lévő lehetőségeket!

+

Karrier tanácsadás

Figyelemfelkeltő önéletrajzot és LinkedIn profilt készíteni, kitűnni az állásinterjún, ismerni a jelenlegi munkaerő piacot és bérezést. - Mestere vagy ezeknek? 

+

Ügyfelek mondták

„Adrienn aktív hallgatással, rásegítő kérdésekkel terelt az „úton”. Hasznos volt, amikor megosztotta a megfigyelését. Figyelmes hallgatóság és jól irányzott kérdésekkel segíti az adott téma feltárását.”
(Karrier coaching ügyfél)
„A coaching sorsfordító élmény lehet és mindenkinek ajánlom, hogy kipróbálja.”
(Karrier coaching ügyfél)
„Adrienn személyében egy figyelmes coachot ismertem meg. Segített önmagam megismerésében (nem gondoltam volna, hogy van még, ami rejtve maradt magamról, magam előtt). Gondolkodásra késztetett és motivációt adott arra, hogy változtassak azon, ami akadályoz abban, hogy sikeres legyek a munkámban. Önbizalmamat és hozzáállásomat nagymértékben javította. Bátran ajánlom mindenkinek!”
(Executive coaching ügyfél)
“Adrienn a professzalizmus és az empátia példaképe. Nagy tapasztalatával segített nekem abban, hogy tíz év után meghozzam azt a nehéz döntést, hogy karriert váltsak. Kiváló tanácsokkal látott el, kérdéseivel és ötleteivel megkönnyítette a döntésem. Segített újragondolnom és átszabnom az önéletrajzom és a LinkedIn profilom, ez által erősítve munkaerő-piaci jelenlétem. Az iránymutatásai az egész folyamat során pótolhatatlanok voltak.”
(Karrier tanácsadási ügyfél)
„Kiváló toborzási tanácsadója és partnere volt a HR csapatunknak, figyel a részletekre, megbízható, ügyfél fókusza erős és nagyon támogató. Öröm volt vele együttdolgozni.”
(Vezetőkiválasztási megbízó)
„Adrienn szolgáltatásai magas színvonalúak, az egész kiválasztási folyamat nagyszerű élmény volt és bizalmi környezetben zajlott.”
(Vezetőkiválasztási jelölt)

Szolgáltatásaim bizalmas jellegűek. A titoktartási megállapodásoknak megfelelően nem oszthatom meg megbízóim és ügyfeleim kilétét. Ha szeretnéd megismerni azon referenciáimat, amelyek nem szigorúan bizalmasak, vedd fel velem a kapcsolatot!

Karrier tanácsadás, karrier coaching (és egy kis terápia…)

Blog

Karrier tanácsadás, karrier coaching (és egy kis terápia…)

2021. January 04.

Coachként és tanácsadóként sokszor tapasztalom, hogy nagy a kavarodás ezzel a két fogalommal kapcsolatban. A tanácsadást talán sokan ismeritek, a coachingot azonban nehezebb definiálni és azt hiszem, ez is azok közé a dolgok közé tartozik, amit ha az ember nem próbál ki, nem kaphat róla teljes képet.
 

Tovább

Hírlevél


Iratkozz fel a legfrissebb karrier ötletekért!


Kapcsolat


Dankó Adrienn

Karrier újratervezési specialista,
Business coach (ICF tag)

+36 70 310 82 59

adrienn.danko@klc.co.hu

https://www.linkedin.com/in/adrienn-danko-55023a1

1136 Budapest, Hollán Ernő utca 21/b