Rólunk

A Korn Ügyvédi Iroda (KÜI) egy családi vállalkozás, amely magas minőségben kínál jogi, üzleti és pénzügyi tanácsadási szolgáltatásokat ügyfeleinek.  

 

A KÜI a következő területeken ajánl jogi tanácsadást: 
 

  • Társasági jog
  • Ingatlanjog
  • Szerződések
  • Adójog
 

A KÜI az üzleti jogi tanácsadás minden területén támogatást nyújt az ügyfelei számára, többek között a tárgyalások, bírósági és hatósági eljárások, dokumentum-szerkesztés és minden egyéb ezzel kapcsolatos további feladat során. A jogi tanácsadáson túl az ügyfeleinket üzleti és pénzügyi oldalról támogatjuk a befektetéseik, eszközfejlesztéseik, stratégiájuk és más piaci szereplőkkel való üzleti együttműködésükkel kapcsolatban, például ingatlanfejlesztések és projekt finanszírozás körében. 

 

Az KÜI 1991-es alapítása óta egy virágzó és sikeres családi vállalkozássá nőtte ki magát, amit a mai napig az alapítók vezetnek. Alapítása után az ügyvédi irodának - az ingatlan tulajdonjogra vonatkozó jogszabályok módosításának köszönhetően - lehetősége volt részt venni az önkormányzati tulajdonú ingatlanok privatizálásában. Ezzel egy időben a KÜI felépítette azt a stabil ügyfélbázist, amivel a következő évtizedben is sikeresen tudott működni, 2002-től pedig részt vett a magyar autópálya-útrendszer kialakításában. Ezáltal az egyik legnagyobb hazai ügyvédi irodává nőtte ki magát. 2010 óta a KÜI az üzleti szektor számára is megnyitotta kapuit. Mára nemzetközi pénzintézeteket, ingatlanfejlesztőket és számos hazai vállalkozást is ügyfelei között tudhat.
Mindezekkel párhuzamosan hosszú évek óta sikeresen működünk közre ingatlanfejlesztések, technológiai startup-ok, illetve egyéb innovatív projektek banki és nem banki finanszírozásának megvalósításában. Ezen tevékenységünk során ügyfeleink minden esetben a piacon általánosan elfogadott követelményeknél és költségeknél lényegesen kedvezőbb finanszírozási megállapodásokat tudhatnak magukénak. 

 

A KÜI tulajdonosaiként nem csak képzett ügyvédek és vállalkozók, hanem - ügyfeleinkhez hasonlóan - ingatlanfejlesztéssel, vendéglátással, sporttal és autószektorral kapcsolatos vállalkozásokban és projektekben sikeres üzletemberek és befektetők vagyunk. Befektetéseink révén naprakészek vagyunk a piaci folyamatokkal és értjük az ügyfeleink üzleti és befektetési érdekeit, mely megkülönböztet minket más hasonló cégektől. 

 

A Korn Legal & Consulting a jogi, üzleti és pénzügyi tanácsadás mellett további vezető tanácsadási szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Kattintson a linkre, ha kíváncsi a Karrier és Executive coaching, Karrier tanácsadás és Vezetőkiválasztás üzletágainkra! www.dankoadrienn.hu

Missziónk

Legfőbb küldetésünk, hogy a legjobb tudásunk szerint hozzájáruljunk az ügyfeleink üzleti sikereihez, megtalálva az igényeikhez és kihívásaikhoz legjobban illeszkedő megoldásokat, mindezt méltányos díjazásért.

Szakterületeink

A klasszikus polgári jogra specializálódtunk, ez legfőképp az ingatlanjogot, cégjogot és peres képviseletet jelenti. Az említett területek mellett testreszabott üzleti és pénzügyi tanácsokat nyújtunk ügyfeleinknek, ahol naprakész befektetői tapasztalatunkat is felhasználjuk annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást biztosítsuk. A helyi önkormányzatokkal és állami vállalatokkal szerzett mélyreható tapasztalatunk révén nem csak kis- és középvállalatokat, hanem nagyobb cégeket is képviselünk jelenlétünkkel eljárások és tárgyalások során.

Miért válasszon minket?

MIÉRT VÁLASSZON MINKET

Mivel magunk is befektetők és munkáltatók vagyunk, teljes mértékben megértjük ügyfeleink szükségleteit és kihívásait. Egyéni igényekre szabott gyors és alapos megoldásokat kínálunk, amelyek tökéletesen összhangban vannak megbízóink üzleti céljaival. Szolgáltatásaink minden szempontból exkluzívak és megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak. Versenyelőnyünk, hogy komplex jogi, üzleti és pénzügyi tanácsadó cégként folyamatosan naprakészek vagyunk jogi, számviteli-könyvelési jogszabályokkal és rendeletekkel kapcsolatban, mely többlet értéket biztosít ügyfeleink számára.

Csapatunk

Dr. Korn Sándor

Dr. Korn Sándor

Az ügyvédi iroda tulajdonosa, irodavezető ügyvéd, üzleti és pénzügyi tanácsadó

Sándor az International Business School Budapest - Oxford Brookes University (IBS) képzésén szerzett alapfokú (BA) diplomát, majd az ELTE ÁJK-n jogászként diplomázott. Az 1990-es évek végétől aktív vállalkozó, befektető és 2004 óta gyakorló ügyvéd. Kiemelt szakterülete az eljárásjog, szerződések joga, adójog, ingatlanjog, társasági jog és bírósági eljárásokban való képviselet. Az ügyfélkörében megtalálhatók nemzetközi pénzintézetek, ingatlanfejlesztő vállalatok és holdingok, vendéglátó ipari cégek, sporttal foglalkozó vállalkozások és egyéb üzleti vonalon mozgó helyi vállalatok. Üzleti tudását és sok éves tapasztalatát kihasználva, pénzügyi és adózási kérdésekben segíti ügyfeleit. Ezeken túl Sándor az ELTE polgári- és társasági jogi tanszékén és az IBS-en ad órákat. A magyar anyanyelve mellett folyékonyan beszél angolul. 

korn.sandor@drkorn.hu, sandor.korn@klc.co.hu
+36 70 338 29 18

Dr. Lovász Sarolta

Dr. Lovász Sarolta

Alkalmazott ügyvéd

Sarolta 2003-ban a Miskolci Egyetem Jogi Karán szerezte cum laude diplomáját. A diplomája megszerzése után csatlakozott az ügyvédi irodához. Sarolta szakterületei a társasági jog, ingatlanjog, polgári jog, szerződések joga, családjog és peres képviselet. Továbbá az öröklési jogban, szociális, gondnoksági ügyekben és felszámolásban is van tapasztalata. A KÜI ügyfelei szerint Sarolta pontos és okos ügyvéd, magas minőségű munkát végez, amelyet a felsorolt területeken szerzett megalapozott jogi tudása tesz lehetővé. 

sarolta.lovasz@drkorn.hu

Kapcsolat


Dr. Korn Sándor 

Az ügyvédi iroda tulajdonosa,
irodavezető ügyvéd,
üzleti és pénzügyi tanácsadó

+36 70 338 29 18
korn.sandor@drkorn.hu
sandor.korn@klc.co.hu

1136 Budapest, Hollán Ernő utca 21/b