Nyitóoldal

Üdvözöld a változást!

Évekkel ezelőtt, amikor létrehoztam a saját cégemet, azt vártam, hogy minden csodálatos lesz. Ott ültem az új irodámban, független voltam és gyorsan megtaláltak az ügyfeleim. Az járt a fejemben, hogy végre megvan, amit már olyan régóta szerettem volna elérni. 

De valami nem stimmelt. Szerettem a munkám, ami 2005 óta a vezetőkiválasztást jelentette, de az eltelt idő alatt a munka rutinszerűvé vált. Úgy éreztem, többet akarok, fejleszteni akarom a tudásom. Ez a „több” azonban változást követelt és én nem kedvelem a változást. A stabilitás közelebb áll hozzám, minthogy feszegessem a határaimat. Nem szeretek költözni, nem szeretem lecserélni az imádott autómat, és egészen addig, amíg a saját vállalkozásom be nem indítottam, eszembe sem jutott, hogy munkahelyet váltsak. A változás bizonytalanságot okoz; az állandóság a biztonság érzését nyújtja számomra. 

Volt elképzelésem arról, hogy a „több” mi legyen, de egy évembe telt, hogy elhatározzam magam és belevágjak a célom megvalósításába, hogy coach legyek. Kérdések visszhangoztak a fejemben: elég jó leszek; hozzá tudok majd tenni mások karrier- és élethelyzeti döntéseihez; hogyan fogok kitűnni a túlzsúfolt coach piacon; megbíznak bennem az ügyfeleim; elérem azt a bevételt, amit szeretnék, és lesz elég időm a családom mellett egy új üzletet beindítani? Hozzászoktam ahhoz, hogy sikeres vezetőkiválasztással foglalkozó szakember vagyok. Az újrakezdéshez önbizalom, bátorság és kitartás kellett. Nem voltam biztos benne, hogy nekem ezek mind megvannak. 

Végül adtam az elképzelésemnek egy esélyt. Miért? Mert nem tudtam jelen lenni a családommal. Állandóan azon gondolkodtam, hogy vajon valóban a coaching az én utam és elemeztem, mi szól mellette, mi szól ellene. A fejemben lévő folyamatos zajnak végre el kellett hallgatnia.

Néhány csendes, meleg, nyári tóparton töltött hét során szántam időt arra, hogy alaposan feltérképezzem a coachingot, mint szakmát és ráeszméltem, hogy a coaching tökéletes választás a számomra: kapcsolatteremtés, kommunikáció, meghallgatni és támogatni az embereket, és arra inspirálni őket, hogy kipróbáljanak valami újat, ami a fejlődésüket szolgálja. Ezek azok a dolgok, amelyeket a vezetőkiválasztásban nagyon szeretek, amikben igazán jó vagyok. Így azonnal beiratkoztam egy coach képzésre.

Nem volt olyan könnyű, mint amilyennek elképzeltem. A több mint tíz éves tanácsadói hozzáállásomat - amikor megmondtam az ügyfeleimnek, hogy mit kell csinálniuk - át kellett formálnom coach megközelítéssé, hogy támogatni tudjam ügyfeleimet abban, hogy saját erőforrásaikat használva megtalálják egyedi megoldásukat. Mindezek mellett másfél évig újra iskolapadban ülni és egy új vállalkozást beindítani sok időt követelt és ez néha nagyon nehezen volt összeegyeztethető a magánéletemmel. Erőt adott, hogy lenyűgözött a coaching, és így semmi sem állíthatott meg. 

Hamarosan rájöttem, hogy mivel gazdagodtam: egy új szakmával, ami motivál, új perspektívát ad, feltölt kiváncsisággal, örömmel, izgalommal, és amiért boldogan kezdem a napom és szívesen beleteszek plusz energiát, hogy működtessem. Folyamatosan bővítem a tudásom és fejlesztem magam. Úgy érzem, hogy valami jelentőset teszek, értéket teremtek és mindennek több értelme van, amit csinálok. Mindez egy számomra félelmetes változásból született, de mindenképp megérte!

Hiszem, hogy te is túllendülhetsz a bizonytalanságaidon és megtapasztalhatsz egy szakmailag kiteljesedett, fantasztikus életet! Kifejlesztettem számodra a KARRIER MESTERPROGRAMOT, amely segít abban, hogy gördülékeny, kockázat nélküli és félelemtől mentes folyamatként éld meg a változást. A karrierváltás minden lépését lefedi, onnantól, hogy megtaláljuk, mit szeretnél csinálni, jelentkezéseken és interjúkon át, odáig, hogy a legjobb önmagad légy. Előre meghatározott időpontokban történnek a lépések, amely kiszámíthatóbbá és kezelhetőbbé teszi számodra a folyamatot. Én végig melletted leszek, minden lépésnél, amikor csak szükséged van rám!

 • Coachinggal támogatlak abban, hogy megtaláld az új karrier utad, hogy jóból kiemelkedő lehess, és hogy a legtöbbet hozd ki magadból.
 • Karrier tanácsadási szolgáltatásommal álláskeresőként erős énmárkát építhetsz, hogy sikeresen szembe tudj nézni a rendkívül versengő munkaerőpiac kihívásaival.
 • Vezetőkiválasztással foglalkozó szakemberként nemzetközi cégeknek és KKV-knak keresek és szűrök elő kivételes tehetségeket. Tudom, mit keresnek a cégek, és hogy hogyan válhatsz még jobb vezetővé, hogy téged akarjanak! 
A változás ijesztő lehet, de velem leküzdheted a félelmeidet és üdvözölheted a változást!  

Ha többet szeretnél tudni a KARRIER MESTERPROGRAMRÓL, nézd meg a „Miért válassz engem" menüpontot!

 

A Korn Legal & Consulting számos üzletviteli tanácsadási szolgáltatást nyújt. Kattints a linkre, hogy megismerd a jogi, üzleti és pénzügyi üzletágunkat! www.klc.co.hu

 

Rólam

2005 óta foglalkozom közép- és felsővezető kiválasztással. Miután lediplomáztam a Budapesti Corvinus Egyetemen, egy amerikai tulajdonú butik vezetőkiválasztásban jártas cég budapesti irodájánál kezdtem el dolgozni. Jól ismert nemzetközi vállalatok, KKV-k és nemzetközi ügyvédi irodák számára közép- és felsővezető kiválasztással kapcsolatos kereséseket felügyeltem, marketing, értékesítés, pénzügy, HR, logisztika, jog, gyártás és kiemelt adminisztratív területeken. Projektjeimet kiemelkedő sikerrátával zártam le. Mélyreható tapasztalatot szereztem média, reklám és FMCG szektorokban. A magyar vonatkozású keresések mellett számos közép-kelet-európai projektet menedzseltem Horvátországban, Csehországban, Szlovákiában és Romániában.

Miután több ezer rosszul megírt önéletrajzot átnéztem és rengeteg sikertelen állásinterjút levezettem, ahol sokszor a legígéretesebb jelöltek sem tudtak a képességeiknek megfelelően teljesíteni, ráébredtem a karrier tanácsadási szolgáltatás bevezetésének fontosságára: olyan vonzó önéletrajzot kell írnod, amely meghívást jelent számodra az állásinterjúra, az interjúra pedig alaposan felkészülve kell érkezned. A megjelenésed, hozzáállásod, kommunikációd, az adott válaszaid és feltett kérdéseid mind meghatározzák azt, hogy megkapod-e az állást, vagy sem. Nélkülözhetetlen, hogy tisztában légy a jelenlegi munkaerő-piaci helyzettel és bérezéssel, és szükséged van egy vonzó LinkedIn profilra ahhoz, hogy kitűnj a tömegből. 

2018-ban, pár évvel kisfiam születése után, egy változást még inkább támogató és emberközpontúbb szakma, a coaching felé fordultam. A közép- és felsővezetők interjúztatása során sokféle személyiségtípussal sikerült megtalálnom a közös hangot és megnyitnom őket, amely képességeket coachként jól kamatoztathatok. Lenyűgöz, ahogy a coaching a jövőbeli jóllétedre fókuszál és képes arra, hogy eredményesen támogasson a coaching folyamat során felszínre kerülő kihívások megoldásában. Elkötelezett vagyok abban, hogy partnerként dolgozzunk együtt, és hogy kreatív és gondolatébresztő beszélgetések során feltárjuk a benned rejlő lehetőségeket. Arra szeretnélek inspirálni, hogy a problémákat kommunikáció útján oldd meg, és hogy saját erőteljes erőforrásaidat használva előrelépj a változásod útján. Az a szándékom, hogy bizalmi és támogató kapcsolatot alakítsak ki veled, amelynek segítségével fejlődhetsz, és a legtöbbet hozhatod ki magadból. 

Tagja vagyok az International Coaching Federationnek (ICF) https://coachfederation.org és a nemzetközi coaching előírásoknak megfelelően dolgozom. ACC (Associate Certified Coach) képesítéssel rendelkező üzleti coach vagyok. 

Magyar az anyanyelvem, és emellett folyékonyan beszélek angolul. Szolgáltatásaim mindkét nyelven elérhetőek.
 

KÜLDETÉSEM

 

Küldetésem, hogy támogassalak a változásod során, hogy elérd a céljaidat. Nem számít, ez mennyi ideig tart és milyen nehézségek adódnak közben.

Alapvető értékeim

 • Átformáló és fenntartható fejlődés
 • Bátorság a változtatáshoz
 • Személyes felelősségvállalás
 • Jelenlét
 • Partnerség
 • Siker ünneplése
 • Kiválóság
 • Minőség
 • Professzionalizmus
 • Kitartó munka

Szolgáltatások

Karrier és Executive Coaching

Hogy jóból kiválóvá válj. Inspiráló, kreatív és gondolatébresztő beszélgetések során kiaknázhatod a benned lévő lehetőségeket!

+

Karrier tanácsadás

Figyelemfelkeltő önéletrajzot és LinkedIn profilt készíteni, kitűnni az állásinterjún, ismerni a jelenlegi munkaerő piacot és bérezést. - Mestere vagy ezeknek? 

+

Vezető-kiválasztás

“A legjobb emberek nélkül a legjobb elképzelések sem érnek semmit.” (Jim Collins). Megtalálni és váltásra motiválni a legkiemelkedőbb tehetségeket, akik sikerre viszik a céget, sokszor nehéz feladat. Lehet könnyebb!

+
Miért válassz engem - A Karrier mesterprogram

Miért válassz engem - A Karrier mesterprogram

Egyedülálló versenyelőnyöm, hogy egyszerre vagyok cégtulajdonos, coach, és tapasztalt vezetőkiválasztással foglalkozó szakember, amely lehetővé teszi számomra, hogy teljes mértékben megértsem és átlássam mind a munkahelyi környezet, mind a saját vállalkozás kihívásait, céges és egyéni szinten egyaránt. Megalapozott munkaerő-piaci és kiválasztási tapasztalattal bírok, szerteágazó kapcsolati hálóval rendelkezem és e mellé társul a hozzáértő coaching tudásom, amellyel segítek elérni egyéni céljaid, és hogy céged a lehető legsikeresebben működjön.

Tudom, mit jelent

 • Folyamatosan hozni az eredményeket. 
 • Hatásosan kommunikálni.
 • Mindig megfelelni az elvárásoknak.
 • Felépíteni és eredményesen irányítani a csapatodat.
 • Feladatot delegálni.
 • Hatékonyan bánni az idővel.
 • Tartani a szoros határidőket.
 • Kezelni a konfliktust, stresszt, kudarcot és a sikert.
 • Folyamatosan tudást bővíteni, kompetenciákat és készségeket fejleszteni.
 • Proaktívnak lenni.
 • Motiváltnak maradni.
 • Elkerülni a kiégést.
 • Kialakítani és megtartani a munka-magánélet egyensúlyt.
 • Elviselni a nyomást.

A coaching segítségével támogatlak a fenti és egyéb kihívások leküzdésében, annak érdekében, hogy jobban teljesíts, teljesebb életet élj, és ezzel hozzájárulhass céged növekedéséhez. Céges és vállalkozói háttérrel rendelkező közép- és felsővezetőket coacholok. Sok éves vezetői tapasztalattal rendelkezem. 

Mivel 2005 óta vezetőkiválasztással foglalkozó szakemberként tevékenykedem, tudom, hogy mi fogja meg a munkáltatót egy önéletrajzban és LinkedIn profilban, hogy mik a „jó” válaszok a legnehezebb és legérzékenyebb állásinterjú kérdésekre, és hogy milyen fizetési igényt jelölhetsz meg. Tisztában vagyok az aktuális munkaerő-piaci helyzettel és azzal, hogy hol találod meg, és hogyan tudod megkapni az áhított állást. 

Közép- és felsővezető kiválasztási folyamatokban stratégiailag támogatok multinacionális cégeket és KKV-kat, hogy nyitott pozícióikat a piacon elérhető legjobb szakemberekkel tölthessék be. Tudom, hogy céges környezetben milyen tapasztalatok és készségek szükségesek a különböző területeken és pozíciókban. Megbízóim nagy részét sok éve ügyfeleim között tudhatom. Jó kapcsolatot ápolok több visszatérő és sikeres jelöltemmel.  

Bizalmi kapcsolatokat kialakítani, emberekkel kommunikálni, hozzájuk kapcsolódni, rájuk figyelni, inspirálni őket, hogy kipróbáljanak valami újat, ami a fejlődésüket szolgálja - ezek azok a dolgok, amikben a legjobb vagyok, és amiket az elmúlt években magas szintre fejlesztettem. Észreveszem az önsorsrontás rejtett jeleit és rámutatok nem ismert összefüggésekre, hogy új perspektívát mutassak és segítsek abban, hogy felfedezd a még nem ismert énedet. Ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy még jobb önmagad légy, elkerüld a csalódásokat, vagy akár hogy sikeresen válts karriert! 

Az általam kifejlesztett teljes körű KARRIER MESTERPROGRAMMAL félelem nélkül indulhatsz el a karrierváltásod útján. A program a következőket tartalmazza:

 • Új karrier utad megtalálása karrier coaching segítségével.

Amennyiben alkalmazottként szeretnél elhelyezkedni: 

 • Önéletrajz és LinkedIn profil átalakítása, állásinterjúra való felkészítés a karrier coaching során felszínre került felismerések alapján.
 • Anyagod bemutatása állásközvetítő partnerek és potenciális munkáltatók részére (állásgarancia nélkül).
 • Próbaidőd coachinggal való segítése, hogy megkönnyítsük a beilleszkedést.
 • Folyamatos támogatás abban, hogy munkahelyeden a legtöbbet hozd ki magadból és megbirkózz az esetlegesen felmerülő nehézségekkel. 

Ha saját vállalkozásba fognál:

 • Énmárkád felépítése vállalkozóként.
 • Elindulásod coachinggal való támogatása, hogy sikeresen megküzdj a váratlan akadályokkal, különösen, ha ez az első saját vállalkozásod. 
 • Folyamatos támogatás abban, hogy fejlődj és így sikerre vidd a cégedet.

Ügyfelek mondták

„Adrienn aktív hallgatással, rásegítő kérdésekkel terelt az „úton”. Hasznos volt, amikor megosztotta a megfigyelését. Figyelmes hallgatóság és jól irányzott kérdésekkel segíti az adott téma feltárását.”
(Karrier coaching ügyfél)
„A coaching sorsfordító élmény lehet és mindenkinek ajánlom, hogy kipróbálja.”
(Karrier coaching ügyfél)
„Adrienn személyében egy figyelmes coachot ismertem meg. Segített önmagam megismerésében (nem gondoltam volna, hogy van még, ami rejtve maradt magamról, magam előtt). Gondolkodásra késztetett és motivációt adott arra, hogy változtassak azon, ami akadályoz abban, hogy sikeres legyek a munkámban. Önbizalmamat és hozzáállásomat nagymértékben javította. Bátran ajánlom mindenkinek!”
(Executive coaching ügyfél)
“Adrienn a professzalizmus és az empátia példaképe. Nagy tapasztalatával segített nekem abban, hogy tíz év után meghozzam azt a nehéz döntést, hogy karriert váltsak. Kiváló tanácsokkal látott el, kérdéseivel és ötleteivel megkönnyítette a döntésem. Segített újragondolnom és átszabnom az önéletrajzom és a LinkedIn profilom, ez által erősítve munkaerő-piaci jelenlétem. Az iránymutatásai az egész folyamat során pótolhatatlanok voltak.”
(Karrier tanácsadási ügyfél)
„Kiváló toborzási tanácsadója és partnere volt a HR csapatunknak, figyel a részletekre, megbízható, ügyfél fókusza erős és nagyon támogató. Öröm volt vele együttdolgozni.”
(Vezetőkiválasztási megbízó)
„Adrienn szolgáltatásai magas színvonalúak, az egész kiválasztási folyamat nagyszerű élmény volt és bizalmi környezetben zajlott.”
(Vezetőkiválasztási jelölt)

Szolgáltatásaim bizalmas jellegűek. A titoktartási megállapodásoknak megfelelően nem oszthatom meg megbízóim és ügyfeleim kilétét. Ha szeretnéd megismerni azon referenciáimat, amelyek nem szigorúan bizalmasak, vedd fel velem a kapcsolatot!

Hiányosságaid a sikered útjában

Blog

Hiányosságaid a sikered útjában

2024. Február 01.

Ha sikeres vezető vagy, aki gyorsan haladt előre a ranglétrán, elképzelhető, hogy ezt úgy tudtad elérni, hogy közben maradtak olyan fejlesztendő területek, viselkedések, szokások, vakfoltok, amelyek befolyásolják a teljesítményedet és azt, ahogyan a csapatodat vezeted. Még a legsikeresebb vezetőnek is lehetnek olyan hiányosságai, amelyek a további előmenetele útjában állnak.
Vajon melyek lehetnek azok a területek, amelyekkel nem vagy tisztában és rontják az eredményességedet és a személyes kapcsolataidra is negatív hatással vannak?
 

Tovább

Hírlevél


Iratkozz fel a legfrissebb karrier ötletekért!


Kapcsolat


Dankó Adrienn ACC

Karrier újratervezési specialista,
ICF tag Business coach

+36 70 310 82 59

adrienn.danko@klc.co.hu

https://www.linkedin.com/in/adrienn-danko-55023a1

1136 Budapest, Hollán Ernő utca 21/b