Karrier és Executive Coaching

Karrier és Executive Coaching

A coaching egy veled való partneri együttműködés, olyan gondolatébresztő és kreatív folyamat, amely arra inspirál, hogy a legtöbbet hozd ki önmagából személyes és szakmai szempontból egyaránt. Mint a Nemzetközi Coaching Szövetség, az International Coaching Federation (ICF) akkreditált üzleti coacha, az ICF Etikai Kódexe (http://www.coachfederation.hu/etikai-kodex) és kompetenciái (http://www.coachfederation.hu/icf-coach-kompetenciak) alapján végzem a munkám. Ezeket azért fejlesztették ki, hogy érthetőbbek legyenek azok a készségek és megközelítésmódok, amelyeket a coaching szakma használ, valamint azért, hogy a lehető legmagasabb szintű minőséget biztosítsák. Az kompetenciákra épülő coach működés tiszta coachingot eredményez, amely lehetővé teszi a céljaid elérését, ezáltal segítve mind szakmai, mind személyes növekedésedet. A coaching ülések során nem végzek tanácsadást, mentorálast, terápiát és tréninget. Nem mondom meg neked, hogy mit és hogyan csinálj, mivel a válaszok már benned vannak, csak a felszínre kell hozni őket. A jövőbeni megoldásokra fókuszálunk, nem a múltra. Biztos vagyok abban, hogy kreatív vagy és megvan a szükséges erőforrásod a változáshoz és a fejlődéshez. Arra bátorítalak, hogy felfedezd önmagad és támogatlak, hogy a növekedésed által a legmagasabb szinten teljesíts.

Karrier és Executive coaching szolgáltatásaim cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt elérhetők.

Karrier coaching

Karrier coaching

A karriered során vannak olyan pontok, amikor szeretnél, vagy muszáj változtatni. Van, hogy tisztán látod az új karrier célod és az ahhoz vezető lépéseket, máskor azonban nem tudod megfogalmazni, mi legyen karriered következő állomása, vagy hogyan tudod elérni a célod. Az ötletek jönnek és mennek, de egyik sem tűnik igazán jónak, vagy mindegyikben látod a potenciált és nem tudsz választani. Folyamatosan gondolkodsz, de nem tudsz dönteni. Elképzelhető, hogy félsz a változástól és szükséged van egy szakemberre, aki támogat a karrierváltás során.

Karrier coaching szolgáltatásommal válaszokat kaphatsz többek között az alábbi témákkal kapcsolatos dilemmáidra:

 • Karrierváltás.
 • Önbizalom.
 • Önismeret.
 • Hosszú távú karrier célok kitűzése és elérése.
 • Vajon másik pozíció vagy cég, új szakma vagy iparág, vagy a saját vállalkozás a te utad.
 • Tisztában vagy-e azokkal az értékeiddel és készségeiddel, amelyek kulcsfontosságúak ahhoz, hogy akár munkavállalóként, akár vállalkozóként sikeres légy. 

Segítek neked abban, hogy a lehető legjobban kihasználd a benned rejlő lehetőségeket. Az életed nagy részét munkával töltöd. Fontos, hogy ezt az időt egy olyan karriernek szenteld, amit szeretsz, és amely pozitív hatással van az életedre!

Szükséged van karrier coachingra, ha érzed a változtatás szükségességét, de nem tudod, hogyan indulj el. Ha karriert szeretnél váltani, létfontosságú, hogy tudatában légy annak, mi az, ami az érdekeid szolgálja, és mi az, amivel elkerülhető a kudarc. Neked is megvan a saját, egyedi karrier utad, amelyet közösen megtalálhatunk! A karrier coaching által egy mérhető, megoldás-központú, gyors és költséghatékony eszközt kapsz annak érdekében, hogy megvalósítsad a változást és legyőzd a bizonytalanságaidat és félelmeidet. Inspiráló beszélgetésekkel támogatlak abban, hogy bármit elérj a karrieredben, amit csak szeretnél!

Hogy karrierváltásod a lehető legjobban alakuljon, kattints a „Miért válassz engem” menüpontra és nézd meg a számodra kifejlesztett KARRIER MESTERPROGRAMOT!

Executive coaching

Executive coaching

Az Executive coaching nagy hatással van a vezetőkre. Ezáltal a csapataik és az egész szervezet élvezheti a megoldás-fókuszú, költséghatékony, gyors és mérhető módon fenntartható változás előnyeit, amely befolyásolja mind a vezető, mind a cég jövőbeli növekedést. A vezetők fejlesztése elősegítheti a dolgozók elköteleződését és megtartását, hogy a szervezet eredményesebben működhessen. Az Executive coaching kiváló eszköz arra, hogy fejleszd a vezetői kompetenciáidat, és erősebb céget építs. Hogyan? Mélyreható és hosszú távú változás által átformálja a látásmódodat és a teljesítményedet:

 • Vezetői készségeidet, kommunikációdat, érveléstechnikádat, interperszonális eszköztáradat javíthatod.
 • Önismeretedet és önbizalmadat fejlesztheted.
 • Érzelmi intelligenciádat építheted.
 • Alkalmazkodási készségeden (rezilienciádon) dolgozhatsz.
 • Teljesítményedet növelheted.
 • Nagyobb befolyással rendelkező vezető lehetsz.
 • Eredményesebben menedzselheted és motiválhatod a csapatodat.
 • Jobban delegálhatsz.
 • Hatékonyabb interakciókat alakíthatsz ki a csapatodon belül.
 • Előtérbe helyezheted az egyéni felelősségvállalást.
 • Erősítheted a stratégiai gondolkodásodat.
 • Jobb munka-magánélet egyensúlyt alakíthatsz ki.
 • Gördülékenyebben élheted meg az új pozícióba való átkerülésed.

Segítek neked elérni ezeket, sőt még ennél is többet!

Ha a jövőbeli célod, hogy vezető légy, ha mindent meg akarsz tenni annak érdekében, hogy ezt elérd, és biztos akarsz lenni abban, hogy kiemelkedően fogsz teljesíteni, dolgozzunk a fejlődéseden, hogy megkapd, amit akarsz! Akkor is, ha még nem vagy vezető, én figyelek rád és támogatlak abban, hogy hamarosan előléptessenek. A felkészülést nem lehet elég korán kezdeni!

A coaching folyamat

A coaching folyamat általában 2-3 hónapig tart és legalább 6 ülést tartalmaz. Az ülések személyesen vagy telefonon zajlanak. A személyes beszélgetésekre a 13. kerületi irodámban vagy a cégednél kerül sor. 

Nagyon fontos, hogy olyan coachot válassz, akiben megbízol. Azt is érdemes átgondolni, hogy valóban coachingra van-e szükséged. Amennyiben nem találjuk meg a közös hangot, vagy ha más eszköz segítené az előrelépésedet, például terápia vagy tréning, örömmel javaslok más szakembereket. 

Coaching magánszemélyek részére:

 • Személyes találkozás hogy kiderüljön, szimpatikus vagyok-e a számodra.
 • Szükség esetén egy fél napos felmérés, hogy mélyebben megértsük a személyes és szakmai helyzetedet és a jelenlegi körülményeidet.
 • Coaching ülések, ahol a haladásodon dolgozunk, hogy elérjük a coaching folyamatra kitűzött célt.

Coaching cégek számára:

 • Találkozás a HR-rel, hogy megismerjem a vállalati környezetet, találkozás a vezetővel hogy kiderüljön, szimpatikus vagyok-e a számára.
 • Szükség esetén találkozás a vezető felettesével együtt a vezetővel, hogy a coaching folyamat fő célját meghatározzuk.
 • Szükség esetén fél napos felmérés, hogy a vezetővel együtt mélyebben megértsük a személyes és szakmai helyzetét és a jelenlegi körülményeit.
 • Coaching ülések, ahol a vezető fejlesztési pontjain dolgozunk, hogy elérjük a coaching folyamatra kitűzött célt.
 • Szükség esetén utánkövető beszélgetés a vezető felettesével együtt a vezetővel, hogy a haladás mértékét felmérjük.

Szolgáltatások

Karrier tanácsadás

Figyelemfelkeltő önéletrajzot és LinkedIn profilt készíteni, kitűnni az állásinterjún, ismerni a jelenlegi munkaerő piacot és bérezést. - Mestere vagy ezeknek? 

+

Vezető-kiválasztás

“A legjobb emberek nélkül a legjobb elképzelések sem érnek semmit.” (Jim Collins). Megtalálni és váltásra motiválni a legkiemelkedőbb tehetségeket, akik sikerre viszik a céget, sokszor nehéz feladat. Lehet könnyebb!

+

Ügyfelek mondták

„Adrienn aktív hallgatással, rásegítő kérdésekkel terelt az „úton”. Hasznos volt, amikor megosztotta a megfigyelését. Figyelmes hallgatóság és jól irányzott kérdésekkel segíti az adott téma feltárását.”
(Karrier coaching ügyfél)
„A coaching sorsfordító élmény lehet és mindenkinek ajánlom, hogy kipróbálja.”
(Karrier coaching ügyfél)
„Adrienn személyében egy figyelmes coachot ismertem meg. Segített önmagam megismerésében (nem gondoltam volna, hogy van még, ami rejtve maradt magamról, magam előtt). Gondolkodásra késztetett és motivációt adott arra, hogy változtassak azon, ami akadályoz abban, hogy sikeres legyek a munkámban. Önbizalmamat és hozzáállásomat nagymértékben javította. Bátran ajánlom mindenkinek!”
(Executive coaching ügyfél)
“Adrienn a professzalizmus és az empátia példaképe. Nagy tapasztalatával segített nekem abban, hogy tíz év után meghozzam azt a nehéz döntést, hogy karriert váltsak. Kiváló tanácsokkal látott el, kérdéseivel és ötleteivel megkönnyítette a döntésem. Segített újragondolnom és átszabnom az önéletrajzom és a LinkedIn profilom, ez által erősítve munkaerő-piaci jelenlétem. Az iránymutatásai az egész folyamat során pótolhatatlanok voltak.”
(Karrier tanácsadási ügyfél)
„Kiváló toborzási tanácsadója és partnere volt a HR csapatunknak, figyel a részletekre, megbízható, ügyfél fókusza erős és nagyon támogató. Öröm volt vele együttdolgozni.”
(Vezetőkiválasztási megbízó)
„Adrienn szolgáltatásai magas színvonalúak, az egész kiválasztási folyamat nagyszerű élmény volt és bizalmi környezetben zajlott.”
(Vezetőkiválasztási jelölt)

Szolgáltatásaim bizalmas jellegűek. A titoktartási megállapodásoknak megfelelően nem oszthatom meg megbízóim és ügyfeleim kilétét. Ha szeretnéd megismerni azon referenciáimat, amelyek nem szigorúan bizalmasak, vedd fel velem a kapcsolatot!

Karrier tanácsadás, karrier coaching (és egy kis terápia…)

Blog

Karrier tanácsadás, karrier coaching (és egy kis terápia…)

2021. January 04.

Coachként és tanácsadóként sokszor tapasztalom, hogy nagy a kavarodás ezzel a két fogalommal kapcsolatban. A tanácsadást talán sokan ismeritek, a coachingot azonban nehezebb definiálni és azt hiszem, ez is azok közé a dolgok közé tartozik, amit ha az ember nem próbál ki, nem kaphat róla teljes képet.
 

Tovább

Hírlevél


Iratkozz fel a legfrissebb karrier ötletekért!


Kapcsolat


Dankó Adrienn

Karrier újratervezési specialista,
Business coach (ICF tag)

+36 70 310 82 59

adrienn.danko@klc.co.hu

https://www.linkedin.com/in/adrienn-danko-55023a1

1136 Budapest, Hollán Ernő utca 21/b