Karrier tanácsadás

Karrier tanácsadás

     

Önéletrajzot írni mindenki tud. Egyszer régen valószínűleg már te is írtál egyet. Jelenlegi álláskeresésedkor ezt egy kicsit felfrissíted és kiegészíted; ehhez könnyen találsz mindenki számára használható útmutatót az interneten. De vajon ez elegendő ahhoz, hogy bejuss az állásinterjúra és megkapd életed állását? Amennyiben az alábbi kérdések bármelyikére nem a válaszod, kérj ajánlatot!
 

  • Figyelemfelkeltő és személyre szabott az önéletrajzod?
  • Minden szükséges információt tartalmaz rólad, de a lényegtelen részletek nincsenek feltüntetve?
  • Meg tudod mutatni benne, miért te vagy a tökéletes választás a jövőbeli munkáltatód számára? 
  • Karrierváltásaid és a szünetek kellően meg vannak indokolva? 
  • Profi fotós által készített üzleti képet tettél bele?
  • Kifejezi a személyiséged és karrier célod, és egyúttal megfelel azoknak az iparági sajátosságoknak, ahol dolgozol vagy dolgozni szeretnél?

Online megjelenés

Online megjelenés

Az online megjelenésed ugyan olyan fontos, mint az önéletrajzod. A LinkedIn profilodnak meg kell különböztetnie téged a területeden dolgozó összes többi szakembertől, meg kell mutatnia, ki vagy, ki kell hangsúlyoznia azt a többlet értéket, amellyel hozzá tudsz járulni jövőbeni munkahelyed sikeréhez, meggyőzően és lényegre törően ki kell emelnie a szakmai tapasztalatodat és fel kell keltenie a lehetséges új munkáltatód figyelmét. 

A te LinkedIn profilod ilyen? 

Állásinterjú

Állásinterjú

Ha a kiemelkedő önéletrajzod elnyerte jövőbeli munkahelyed tetszését, a vágyott karrieredhez vezető úton az állásinterjú a következő lépés. Pár perced van arra, hogy megmutasd, érdemes végighallgatni téged, ezért kulcsfontosságú, hogy hatásos első benyomást tégy. Briliánsnak és felejthetetlennek kell lenned, hogy a kiélezett munkaerőpiacon sikeres légy. Az interjúzási technikád csiszolásával tudod a versenyképességedet növelni, így megsokszorozni annak az esélyét, hogy megkapd az álom munkát, amire vágysz. A próbainterjú segít abban, hogy nyomás alatt jól teljesíts, ráláss arra, hogy tudattalanul miket csinálsz, vagy nem csinálsz az interjún, és hogy meglásd a tökéletesítendő területeket, még akkor is, ha tapasztalt interjúzó vagy.

A próbainterjú szolgáltatásom a következőket tartalmazza: 

  • Interjúztatlak, amely után azonnali visszajelzést kapsz magadról.
  • Megbeszéljük, mik a leghatásosabb válaszok a feltett interjúkérdésekre, és azt is, hogyan reagálj a váratlan kérdésekre.
  • Kiértékelem a verbális és nem-verbális kommunikációdat. 
  • Tanácsokat kapsz ahhoz, hogyan mutasd meg a lehetséges munkáltatódnak, hogy rád van szüksége, még akkor is, ha nincs meg az elvárt tapasztalatod az állás betöltéséhez.

Az, hogy ismered a saját cégedet, nem jelenti azt, hogy az összes céget ismered. Amikor interjúra mész, kiemelten fontos, hogy tisztában légy a jelenlegi munkaerő-piaci helyzettel és a bérezéssel. Meglephetnek az új trendek és a különböző gyakorlatok, amelyek folyamatosan felbukkannak a piacon. Ha mestere akarsz lenni az álláskeresésnek, keress meg!

Szolgáltatások

Karrier és Executive Coaching

Hogy jóból kiválóvá válj. Inspiráló, kreatív és gondolatébresztő beszélgetések során kiaknázhatod a benned lévő lehetőségeket!

+

Vezető-kiválasztás

“A legjobb emberek nélkül a legjobb elképzelések sem érnek semmit.” (Jim Collins). Megtalálni és váltásra motiválni a legkiemelkedőbb tehetségeket, akik sikerre viszik a céget, sokszor nehéz feladat. Lehet könnyebb!

+

Ügyfelek mondták

„Adrienn aktív hallgatással, rásegítő kérdésekkel terelt az „úton”. Hasznos volt, amikor megosztotta a megfigyelését. Figyelmes hallgatóság és jól irányzott kérdésekkel segíti az adott téma feltárását.”
(Karrier coaching ügyfél)
„A coaching sorsfordító élmény lehet és mindenkinek ajánlom, hogy kipróbálja.”
(Karrier coaching ügyfél)
„Adrienn személyében egy figyelmes coachot ismertem meg. Segített önmagam megismerésében (nem gondoltam volna, hogy van még, ami rejtve maradt magamról, magam előtt). Gondolkodásra késztetett és motivációt adott arra, hogy változtassak azon, ami akadályoz abban, hogy sikeres legyek a munkámban. Önbizalmamat és hozzáállásomat nagymértékben javította. Bátran ajánlom mindenkinek!”
(Executive coaching ügyfél)
“Adrienn a professzalizmus és az empátia példaképe. Nagy tapasztalatával segített nekem abban, hogy tíz év után meghozzam azt a nehéz döntést, hogy karriert váltsak. Kiváló tanácsokkal látott el, kérdéseivel és ötleteivel megkönnyítette a döntésem. Segített újragondolnom és átszabnom az önéletrajzom és a LinkedIn profilom, ez által erősítve munkaerő-piaci jelenlétem. Az iránymutatásai az egész folyamat során pótolhatatlanok voltak.”
(Karrier tanácsadási ügyfél)
„Kiváló toborzási tanácsadója és partnere volt a HR csapatunknak, figyel a részletekre, megbízható, ügyfél fókusza erős és nagyon támogató. Öröm volt vele együttdolgozni.”
(Vezetőkiválasztási megbízó)
„Adrienn szolgáltatásai magas színvonalúak, az egész kiválasztási folyamat nagyszerű élmény volt és bizalmi környezetben zajlott.”
(Vezetőkiválasztási jelölt)

Szolgáltatásaim bizalmas jellegűek. A titoktartási megállapodásoknak megfelelően nem oszthatom meg megbízóim és ügyfeleim kilétét. Ha szeretnéd megismerni azon referenciáimat, amelyek nem szigorúan bizalmasak, vedd fel velem a kapcsolatot!

Karrier tanácsadás, karrier coaching (és egy kis terápia…)

Blog

Karrier tanácsadás, karrier coaching (és egy kis terápia…)

2021. January 04.

Coachként és tanácsadóként sokszor tapasztalom, hogy nagy a kavarodás ezzel a két fogalommal kapcsolatban. A tanácsadást talán sokan ismeritek, a coachingot azonban nehezebb definiálni és azt hiszem, ez is azok közé a dolgok közé tartozik, amit ha az ember nem próbál ki, nem kaphat róla teljes képet.
 

Tovább

Hírlevél


Iratkozz fel a legfrissebb karrier ötletekért!


Kapcsolat


Dankó Adrienn

Karrier újratervezési specialista,
Business coach (ICF tag)

+36 70 310 82 59

adrienn.danko@klc.co.hu

https://www.linkedin.com/in/adrienn-danko-55023a1

1136 Budapest, Hollán Ernő utca 21/b